Etiketter

torsdag den 1. marts 2012

Forsinket ugens'sang... ups

Sidste weekend tilbragte Clara og jeg  vores tid i sommerhus på falster, som der også står en masse om nedenunder det her indlæg. Der var ikke internet, kunfra vores mobiler og det var meget langsomt så derfor fik vi ikke lavet ugens'sang, men vi hørte Coldplay med fix you 1000 gange og eftersom det er en rigtig dejlig sang er den ugens forsinkede sang
 
Ugens'sang er:
Coldplay - med - Fix you


Kort om Coldplay:
Coldplay er et britisk (alternativt)rockband, de startede i 1996, bandet har skiftet navn et par gange men i 1998 fik bandet navnet "Coldplay"
Du kan læse meget mere 
HER!   

Knus Signe


onsdag den 29. februar 2012

Madklubstur (Vi vinterbadet...KOLDT!)

Sidste weekend var mig og Clara på Falster med min(Signes) madklub, som består af nogen af min fars gamle venner, deres koner og deres børn, virkelig dejlige mennesker! :)
Vi plejer at holde spiseaftener sammen og en gang om året tager vi så på den her weekend tur...

Normalt plejer vi at tage til Sverige, men i år skulle vi prøve noget andet, og det var godt for det var et rigtig hyggeligt og super smukt sted!Her kan det ses, og lejes.

Vi hyggede ved pejsen, tog billeder, spillede bordtennis, spiste lækker brunch og lækker aftensmad, shoppede i Nykøbing, Shoppede i "Retro-Olsen" og andre fede "bondemands" antikvitetsbutikker, så film, spillede spil, lavede quiz, gik ture, snakkede i timer i det dejlige solskinsvejr på en gynge et hyggeligt sted, cyklede rundt på mega awesome cykler,  gik ture på stranden som var lige i baghaven og til sidst men ikke mindst VINTERBADET vi!(Signe hele 2 gange) Det var ret koldt, men virkelig en behagelig følelse! :)