Etiketter

mandag den 19. marts 2012

Ugens sang!

Ulige numre - København

Så er det blevet tid til ugens sang igen!
Ugens sang er altså blevet København spillet og sunget af bandet Ulige Numre. Du kan få mere fakta om bandet, længere nede på siden.
Vi har valgt denne her sang, fordi at den "føles" meget personlig er en dejlig sang.
Prøv når du hører den at lytte til teksten.
Musikvideoen er også ret fed, deres (hans) klang er virkelig flot, og vi glæder os så meget til, at de kommer til Roskilde festivalen.
Vi ved, at de har spillet som opvarmning til fx. Mikael Simpson, her forleden i Roskilde(Det er to kunstnere, vi også rigtig godt kunne tænke os, at komme til koncert med).
Indtil videre har jeg kun hørt et par af deres sange, men glæder mig til at høre meget mere fra dem. 


Fakta om bandet:
Ulige Numre er et dansk rockband bestående af Carl Emil Petersen (forsanger og guitar), Nick Lee (bas), Teis Lindeskov Søgaard (trommer) og Jacob Ulstrup (keyboards).
Bandet udgav den 26. september 2011 debutsinglen "København" som video på Youtube. Videoen, der indeholder en række ældre klip fra København og fra gamle danske film, opnåede på kort tid flere tusinde visninger,[1] og medførte betydelig medieomtale.


Hav en dejlig dag! Vi snakkes! :)


Hugs Signe og Clara


1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej Piger!

Jeg ville bare lige høre, hvordan i havde fået et indlæg, både ud på en side, og forsiden. fx ugens sang, er både på forsiden og inden under ugens sang.

Håber i kan hjælpe mig.

Mvh. Julie